Filtriraj proizvode
Raspon cijena
Vrsta
Poredak
Boja

Poklon Paket Lavanda

28.00  (211.00 kn)

Raskošna aroma dalmatinskog lavandina brzo ispuni prostor netom čim otvorite poklon paket. Tri proizvoda od lavande ugoditi će vašem tijelu jer su porijeklom iz ekološki očuvanog podneblja i spravljeni sa ljubavlju.

Sadržaj: krema lavanda, ulje lavanda, sapun lavanda.

 

  

HD POKLON PROGRAM

Kvalitetan poklon zaslužuje isto takvu ambalažu: zato smo se pobrinuli surađujući s najboljim stručnjacima za dizajn. Luksuzno opremljen, modernog dizajna i informativan, HD poklon paket uvršten je u 50 najboljih dizajnerskih rješenja u Hrvatskoj (časopis D&D). Također je dobitnik nagrade na sajmu Kvarner Expo za uporabni suvenir. Pakiranje sadrži kremu, ulje i sapun a u ponudi su linija naranča, smilje ili lavanda. Popratni tekst je na hrvatskom i engleskom jeziku. Siguran izbor da istinski obradujete zaslužnu osobu!

POKLON PAKET LAVANDA

Raskošna aroma dalmatinskog lavandina brzo ispuni prostor netom čim otvorite poklon paket. Tri proizvoda od lavande ugodit će vašem tijelu jer su porijeklom iz ekološki očuvanog podneblja i spravljeni s ljubavlju.

Sadržaj: krema lavanda, ulje lavanda, sapun lavanda.

KOME POKLONITI?

Ako ste proveli ugodno vrijeme u Dalmaciji i želite produžiti taj osjećaj, svakako ga kupite sebi! Ali i svima ostalima s kojima želite podijeliti taj osjećaj.

LAVANDA – krema za njegu suhe kože

Postojano omekšava kožu.
Smiruje iritacije na koži.
Apsorbira vlagu iz zraka i zadržava je u koži.
Korisna za tretiranje akni.

LAVANDA ulje za njegu tijela

Djeluje opuštajuće.
Smiruje iritacije.
Održava elastičnost i vlagu.

LAVANDA prirodni sapun s maslinovim uljem

Čisti kožu bez isušivanja.
Čuva prirodnu kiselost kože.
Smiruje upalne procese.

Vrsta

kozmetika

--
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici