Filtriraj proizvode
Raspon cijena
Vrsta
Poredak
Boja

Poklon Paket Smilje

33.00  (249.00 kn)

Tradicija i bogato iskustvo liječenja dalmatinskim ljekovitim biljem najbolje se očituje u današnjoj rastućoj potražnji za proizvodima od smilja.

Sadržaj: ulje smilje, krema smilje, sapun ružmarin.

  

HD POKLON PROGRAM

Kvalitetan poklon zaslužuje isto takvu ambalažu: zato smo se pobrinuli surađujući s najboljim stručnjacima za dizajn.
Luksuzno opremljen, modernog dizajna i informativan, HD poklon paket uvršten je u 50 najboljih dizajnerskih rješenja u Hrvatskoj (časopis D&D).
Također je dobitnik nagrade na sajmu Kvarner Expo za uporabni suvenir. Pakiranje sadrži kremu, ulje i sapun a u ponudi su linija naranča, smilje ili lavanda. Popratni tekst je na hrvatskom i engleskom jeziku. Siguran izbor da istinski obradujete zaslužnu osobu!

POKLON PAKET SMILJE

Tradicija i bogato iskustvo liječenja dalmatinskim ljekovitim biljem najbolje se očituje u današnjoj rastućoj potražnji za proizvodima od smilja.
Pri darivanju poklon paketa smilje, očekujte osmijeh i rečenicu: «baš sam to trebao-la…». Sadržaj: ulje smilje, krema smilje, sapun ružmarin.

KOME POKLONITI?

Svim poznavateljima i ljubiteljima ove blagotvorne biljke, osobito onima koji su u potrazi za učinkovim, dermatološko – terapeutskim rješenjem.

SMILJEkrema za njegu suhe kože

Stimulira obnovu stanica kože.
Pomaže u sprječavanju pojavljivanja znakova starenja.
Djeluje protuupalno.
Pomaže u zarastanju rana i zacjeljivanju ožiljaka.

SMILJEulje za njegu tijela

Smiruje iritacije.
Obnavlja oštećenu kožu.
Reducira bore.
Vraća mekoću i vlagu suhoj i umornoj koži.

RUŽMARINprirodni sapun s maslinovim ulje

Intenzivnog mirisa, eterično ulje ružmarina pomaže pročišćavanju misli i razbuđuje te omogućuje da tuširanjem s ovim sapunom zakoračite u uspješan radni dan.Pogodan za sve tipove kože, osobito za umornu i onu s poremećajima cirkulacije.

Vrsta

kozmetika

--
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici