Filtriraj proizvode
Raspon cijena
Vrsta
Poredak
Boja

Traminac Grand Collection 1,5L

26.00  (196.00 kn)

GRAND COLLECTION nova je linija vina Iločkih podruma koja se nastavlja na legendarnu graševinu Velika berba iz 2011. godine. Grand Collection proizvodit će se samo u izvrsnim berbama. Ova se graševina vinificira od vrlo zrelog voća, ali ostaje potpuno suha i veoma svježa, barem sudeći prema Grand Collectionu iz berbe 2019. koja je punjena u magnum, s lijepo dizajniranim, pomalos svečanim crnim etiketama.

 

  

Vino je izvanredno. Ono spada u najuži vrh dosadašnje proizvodnje Iločkih podruma. Grand Collection pokazuje svu raskoš koje bijelo grožđe može postići na položajima poput Principovca i Vukova, uključujući izraženi boritis i veoma zrele voćen primarne arome, ali je istodobno zadržalo puno svježine, s naglašenim mineralnim/savory završetkom.

S obzirom na skladan odnos snage, zrelosti i kiseline, ovo vino pred sobom ima barem 10 do 12 godina uspješnog odleževanja. Grand Colelction reprezentativno je gastronomsko i kolekcionarsko vino, kojim su Iločki podrumi napravili još jedan kvalitativni korak naprijed.

--
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici