Filtriraj proizvode
Raspon cijena
Vrsta
Poredak
Boja

Slano i Rakija

160.00 kn

Darovni paket u elegantnoj crnoj kutiji, koja sadrži:
AM travaricu od 100 ml,
Uje Selekcija slanih delicija:
zelenu tapenadu 20 g,
pastu od crnih maslina 20 g,
pastu od zelenih maslina 20 g,
kapare u octu 25 g 
motar u slanom octu 20 g.

  

Darovni paket u elegantnoj crnoj kutiji, koja sadrži AM travaricu od 100 ml i pet Uje Selekcija slanih delicija: zelenu tapenadu 20 g, pastu od crnih maslina 20 g, pastu od zelenih maslina 20 g, kapare u octu 25 g i motar u slanom octu 20 g.

Travarica biljna rakija spravljena od više vrsta autohtonog dalmatinskog ljekovitog bilja (koromač, kadulja, ružmarin, pelin…) maceriranog u vinskom destilatu. Poslužuje se s ledom.

Pasta od crnih maslina.Načinjena po tradicionalnom receptu, pasta sadrži usitnjene crne masline, birane dalmatinske začine i maslinovo ulje. Poslužuje se kao namaz ili dodatak jelu.

Zelena tapenada je aromatični mediteranski namaz, kojem je baza namaz od zelenih maslina te dodana tunjevina, fileti inćuna, kapari i dalmatinsko začinsko bilje. Koristiti namazano na krekere, kanapee ili bruschette, a može se dodati i u umak za tjesteninu ili marinadu za meso.

Pasta od zelenih maslina načinjena po tradicionalnom receptu, pasta sadrži usitnjene zelene masline, birane dalmatinske začine i maslinovo ulje. Poslužuje se kao namaz ili dodatak jelu.

Dalmatinski kapari ukiseljeni u vinskom octu. Ne sadrži aditive ni konzervanse.

Dalmatinski motar ukiseljen u vinskom octu. Ne sadrži aditive ni konzervanse.

Težina 1.5 kg
Vrsta

alkohol, hrana

--
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici