Filtriraj proizvode
Raspon cijena
Vrsta
Poredak
Boja

Mombasa Club Colonel’s Reserve Gin

45.66  (345.00 kn)

Mombasa Gin Club Colonel’s Reserve destilira se prema tradicionalnoj metodi poznatoj kao serija destilacija. Žitarice potječu iz Velike Britanije, uglavnom je to pšenica s nešto ječma. Uopće se ne koristi raž. Nakon tri destilacije, biljni lijekovi ostaju se macerirati 48 sati prije nego što se proizvede konačna destilacija u Tom Thumb 500-litreni loncu. To produljeno razdoblje omogućuje alkoholu da iz biljnih biljaka izdvoji mnogo više okusa i ulja i daje puno intenzivnije i zaobljenije konačnom proizvodu.

Povratna naknada od 0.07 € je uključena u maloprodajnu cijenu.

Nema na zalihi

Mombasa Gin Club Colonel’s Reserve posebno je ograničeno izdanje u znak poštovanja muškarcima koji su uspjeli provesti Viktorijansko britansko carstvo kroz njegovo najslavnije razdoblje, dostigavši svjetsku slavu i priznanje.

Tijekom posljednje trećine 19. stoljeća važni britanski dužnosnici bili su smješteni u glavnoj istočnoj komercijalnoj morskoj luci, strateškom obalnom gradu Mombasi u Keniji, gdje su 1885. godine osnovali prvi privatni društveni klub. Legendarni klub Mombasa koji je postigao velik uspjeh. slave i popularnosti kao pozivajuće, idilično mjesto okupljanja i opuštanja, gdje su članovi održavali živahne rasprave i razmjenjivali vijesti zajedno sa svojim gins & tonicima.

U znak počasti nekim njihovim članovima, ljudi poput pukovnika Alfreda Astleyja Pearsona, pukovnika i inženjera J.H. Patterson ili general i konzul John Kirk, koji su, osim što su izvodili radove koji su od njih traženi po njihovom rangu, uspjeli dovršiti vitalnu infrastrukturnu izgradnju neophodnu za razvoj područja. Ali njihovo najveće postignuće.

Težina 0.5 kg
Vrsta

alkohol

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznaka:

Možda će vam se također svidjeti…

--
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici