Filtriraj proizvode
Raspon cijena
Vrsta
Poredak
Boja

Umijeće Ljutine Putni Set

75.00 kn

Paket sadrži :
Vrabasco Mild 20ml
Vrabasco Smoked 20ml
Vrabasco Strong 20ml
Vrabanero Smoked 20ml
Brutalero Yellow 20ml

Napomena: uz ovaj poklon nije moguće slanje personalizirane poruke.

  

Umijeće ljutine putni poklon set je paket koji sadrži 5 ljutih umaka u bočicama od 20ml u kompaktnoj kutiji koju možete uvijek nositi sa sobom u torbi.
Idealno za putovanja ili kao poklon obožavateljima ljutine.

Sadrži:
Vrabasco Mild 20ml
Vrabasco Mild je pikantni ljuti umak na bazi fermentiranih Serrano papričica uz dodatak naranče koja mu daje odličnu voćnu aromu.
Sastav:
Serrano chili 80%, alkoholni ocat 15%, naranča, sol, šećer, začini, antioksidans askorbinska kiselina, zgušnjivač ksantan guma.
Razina ljutine:
1/5

Vrabasco Smoked 20ml
Vrabasco Smoked umak nastaje tako da mješavina dimljenih Hot Portugal i Red Savina papričica fermentira nekoliko mjeseci prije nego što se dodaju ocat, češnjak i začini što umaku daje poseban okus uz zadržavanje arome dima, intenzivne ljutine i prirodne crvene boje. Ovo je jedan od najprodavanijih umaka u našoj ponudi za sve one koji obožavaju dimljenu aromu, i umjerenu ljutinu. Jako dobro ide uz roštilj, ali čujemo da su ga kombinirali i uz tjestenine!
Sastav:
Hot Portugal i Red Savina chili 80%, alkoholni ocat 15%, sol, šećer, češnjak, aroma dima, začini, antioksidans askorbinska kiselina, zgušnjivač ksantan guma.
Razina ljutine:
2 / 5

Vrabasco Strong 20ml
Vrabasco Strong umak sadrži mješavinu Red Savina i Jamaican Hot Red papričica koja fermentira nekoliko mjeseci prije nego što im se doda ocat. Umak je intenzivne ljutine i prirodne crvene boje i savršen je umak za svakodnevnu upotrebu za one koji vole malo ljuće, ali ne ekstremno ljuto. Bitno je naglasiti da u ovom umaku nema dodanog šećera.
Sastav:
Red Savina i Jamaican Hot Red chili 80%, alkoholni ocat 17%, sol, antioksidans askorbinska kiselina, zgušnjivač ksantan guma.
Razina ljutine:
3 / 5

Vrabanero Smoked 20ml
Vrabanero Smoked ljuti umak sadrži fermentirane Habanero papričice koje se miješaju s octom i začinima, uz dodatak arome dima što umaku daje karakterističan okus Habanera uz ozbiljnu ljutinu koja nikako nije za početnike! Probajte ga na roštilju ili pizzi!
Sastav:
Habanero Orange chili 80%, alkoholni ocat 15%, češnjak, sol, aroma dima, šećer, začini, antioksidans askorbinska kiselina, zgušnjivač ksantan guma.
Razina ljutine:
4 / 5

Brutalero Yellow 20ml
Brutalero Yellow je umak napravljen od dvije vrste ljutih papričica koje su odličnog okusa i zavidne ljutine: Trinidad Scorpion Yellow i Fatalii. Osim prepoznatljivog i intenzivnog okusa, tu je i limun žuta boja iz koje se može naslutiti moćan okus koji ovaj umak ima. Umak je postigao veliki uspjeh kod ljubitelja jačih ljutina upravo zbog svog nestandardnog citrusnog okusa.
Sastav:
Fatali i Trinidad Scorpion Yellow chili 80%, alkoholni ocat 15%, sol, šećer, začini, antioksidans askorbinska kiselina, zgušnjivač ksantan guma.
Razina ljutine:
5/5

--
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici