Filtriraj proizvode
Raspon cijena
Vrsta
Poredak
Boja

Poklon Paket 1

46.00  (347.00 kn)

Darovni paket u elegantnoj crnoj kutiji, koja sadrži
Brachia premium maslinovo ulje 100 ml,
Brachia aromatizirano maslinovo ulje bosiljak 100 ml,
Brachia aromatizirano maslinovo ulje češnjak 100 ml i
četiri AM začina: dalmatinski začin 15 g,
kadulja 5 g,
ružmarin 5 g i
sol s lavandom 60 g.

 

  

Darovni paket u elegantnoj crnoj kutiji, koja sadrži Brachia premium maslinovo ulje 100 ml, Brachia aromatizirano maslinovo ulje bosiljak 100 ml, Brachia aromatizirano maslinovo ulje češnjak 100 ml i četiri AM začina: dalmatinski začin 15 g, kadulja 5 g, ružmarin 5 g i AM sol s lavandom 60 g.

Brachia premium maslinovo ulje 100 ml. Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje kontroliranog porijekla. Dobiva se od autohtone bračke sorte oblice, a odlikuje se intenzivnim travnatim i voćnim aromama te specifičnom ugodnom gorčinom. Pakirano u staklenoj ambalaži od 0,1 l.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje iz bračkih maslinika obogaćeno prirodnom aromom bosiljka.
Ugodnog mirisa i specifične gorčine, izvrstan je dodatak umacima i jelima od mesa i ribe.

Brachia aromatizirano maslinovo ulje češnjak 100 ml. Ekstra djevičansko maslinovo ulje iz bračkih maslinika obogaćeno prirodnom aromom bijelog luka. Ugodnog mirisa i specifične gorčine, koristi izvrstan je dodatak jelima od mesa i ribe.

Dalmatinski začin 15 g. Mješavina dalmatinskih začina, u staklenoj čašici s plutenim čepom. Koristi se kao začin u pripremi jela.

Kadulja 5 g. Usitnjeno sušeno začinsko bilje kadulje u staklenoj čašici s plutenim čepom. Koristi se kao začin u pripremi jela.

Ružmarin 5 g. Usitnjeno sušeno začinsko bilje kadulje u staklenoj čašici s plutenim čepom. Koristi se kao začin u pripremi jela.

AM sol s lavandom 60 g. Krupna morska sol iz Jadranskog mora, u staklenoj čašici s plutenim čepom.

Težina 1 kg
Vrsta

hrana

Možda će vam se također svidjeti…

--
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici